დაგვიკავშირდით
სერვისებთან თაობაზე დამატებითი ინფორმაციის მისაღებად შეგიძლიათ მოგვწეროთ ან დაგვირეკოთ
კონტაქტი
სურსათის უვნებლობა, HACCP
სურსათის უვნებლობა გულისხმობს სურსათით გამოწვეული რისკებისგან ადამიანის სიცოცხლისა და ჯანმრთელობის დაცვას. ეს არის კონცეფცია, რომლის მიხედვითაც კონკრეტული სასურსათო პროდუქტი მისი მიზნობრივად მომზადების ან/და მოხმარების შემთხვევაში ზიანს არ აყენებს მომხმარებელს.
რას მოიცვას ხარისხის კონტროლი?
- ინსპექტირება
- მონიტორინგი
- ზედამხედველობა
- დოკუმენტური შემოწმება
- ნიმუშის აღება
- HACCP აუდიტი
რა არის HACCP?
Hazard _ საფრთხის
Analyse _ ანალიზი
Critical _ კრიტიკული
Control _ საკონტროლო
Point _ წერტილები
HACCP ეს არის სურსათის წარმოების მართვის სისტემა, რომელიც წარმოების, შენახვის და დისტრიბუციის ეტაპებზე აფასებს სურსათის უვნებლობისთვის რელევანტურ ფიზიკურ, ქიმიურ და ბიოლოგიურ საფრთხეებს.